Klapcap fehér

Klapcap fehér

24,99

Tartalom: egy fehér színű Klapcap, tíz üres újrafelhasználható kapszula és egy használati útmutató.
Mérete: 20x13x9 cm
Súly: 265 gr.
A Klapcap és az újrafelhasználható kapszulák anyaga élelmiszer-tanúsítvánnyal rendelkező műanyag (PP5), 100%-ban újrahasznosítható hasznos élettartama végén (kapszulánként legalább 30 használat).
Szabadalmaztatott termék.

Category:

Description

Ezzel az egyszerű eszközzel szinte pillanatok alatt újratöltheti kapszuláit. Nincs szükség extra nyomásra, és alufóliát teker az újrafelhasználható kapszula tetejére.

Csak nyomja meg az újrafelhasználható kapszulát a kávé tárolására tervezett kávétartón, majd az edényben az egyenes rész segítségével távolítsa el a felesleges kávét anélkül, hogy megnyomná a kávét, helyezze a megtöltött kapszulát az alumínium vágási területre, zárja le a KlapCap fedelét és finoman nyomja meg a gombot. Ezzel meglesz a tökéletes kapszula, segít a papírnak, hogy a kapszulagyűrű aljára tekerjen, és már használható is.

A Klapcap® segít otthon 15 másodperc alatt újratölteni a kávékapszulákat. Tetszés szerint többször felhasználhatja kapszuláját kedvenc kávéjával, teájával vagy infúziójával. Nespresso® kompatibilis kapszulák.

Additional information

Weight 0,265 kg
Dimensions 20 × 13 × 9 cm