Klapcap hvid

Klapcap hvid

24,99

Indhold: 1 Klapcap i hvid farve, 10 tomme genanvendelige kapsler og en brugervejledning.
Størrelse: 20x13x9 cm
Vægt: 265 gr.
Materialet, der bruges til Klapcap og dets genanvendelige kapsler, er plastcertificeret til fødevarebrug (PP5) 100 % genanvendeligt ved slutningen af ​​dens levetid (mindst 30 anvendelser pr. kapsel).
Patenteret produkt.

Category:

Description

Denne enkle enhed hjælper dig med at genopfylde dine kapsler på næsten ingen tid. Der er ikke behov for ekstra tryk, og den pakker aluminiumsfolie oven på den genanvendelige kapsel.

Tryk blot på den genanvendelige kapsel på kaffebeholderen, der er designet til at indeholde kaffen, og brug senere i beholderen det lige område til at fjerne overskydende kaffe, uden at trykke på kaffen, placer den fyldte kapsel i aluminiumskæreområdet, luk KlapCap-låget og tryk forsigtigt på knappen. Med denne får du den perfekte kapsel, hjælper papiret med at vikle sig rundt om bunden af ​​kapselringen og den er klar til brug.

Klapcap® hjælper dig med at genopfylde dine kaffekapsler derhjemme på 15 sekunder. Du kan genbruge dine kapsler lige så mange gange du vil med din yndlingskaffe, te eller infusioner. Kapsler, der er kompatible med Nespresso®.

Additional information

Weight 0,265 kg
Dimensions 20 × 13 × 9 cm