Klapcap Valkoinen

Klapcap Valkoinen

24,99

Sisältö: yksi valkoinen Klapcap, kymmenen tyhjää uudelleenkäytettävää kapselia ja käyttöohje.
Koko: 20x13x9 cm
Paino: 265 gr.
Klapcapissa ja sen uudelleenkäytettävissä kapseleissa käytetty materiaali on elintarvikesertifioitua muovia (PP5) 100 % kierrätettävä käyttöiän lopussa (vähintään 30 käyttökertaa kapselia kohden).
Patentoitu tuote.

Category:

Description

Tämä yksinkertainen laite auttaa sinua täyttämään kapselit lähes hetkessä. Ylimääräistä painetta ei tarvita, ja se kääri alumiinifolion uudelleen käytettävän kapselin päälle.

Paina vain uudelleen käytettävää kapselia kahvin säilytykseen suunniteltuun kahviastiaan ja käytä myöhemmin astiassa suoraa aluetta ylimääräisen kahvin poistamiseen painamatta kahvia, aseta täytetty kapseli alumiinin leikkausalueelle, sulje KlapCap-kansi ja paina nappia varovasti. Tämän avulla saat täydellisen kapselin, autat paperia kietoutumaan kapselirenkaan pohjan ympärille ja se on käyttövalmis.

Klapcap® auttaa sinua täyttämään kahvikapselit kotona 15 sekunnissa. Voit käyttää kapseleitasi uudelleen niin monta kertaa kuin haluat suosikkikahvisi, -teetäsi tai infuusioiden kanssa. Nespresson® kanssa yhteensopivat kapselit.

Additional information

Weight 0,265 kg
Dimensions 20 × 13 × 9 cm