Klapcap Wit

Klapcap Wit

24,99

Inhoud: 1 Klapcap in witte kleur, 10 lege herbruikbare capsules en een gebruikershandleiding.
Afmeting: 20x13x9 cm
Gewicht: 265 gram.
Het materiaal dat wordt gebruikt voor Klapcap en de herbruikbare capsules is plastic gecertificeerd voor gebruik in voedsel (PP5) en 100% recyclebaar aan het einde van de levensduur (minstens 30 toepassingen per capsule).
Gepatenteerd product.

Category:

Description

Dit eenvoudige apparaat helpt je om je capsules in een mum van tijd bij te vullen. Er is geen extra druk nodig en het wikkelt aluminiumfolie bovenop de herbruikbare capsule.

Druk gewoon op de herbruikbare capsule op de koffiehouder die ontworpen is om de koffie te bevatten, en gebruik later in de houder het rechte gedeelte om de overtollige koffie te verwijderen, zonder op de koffie te drukken, plaats de gevulde capsule in het aluminium snijgedeelte, sluit het KlapCap deksel en druk zachtjes op de knop. Hiermee heb je de perfecte capsule, help je het papier zich om de onderkant van de capsulering te wikkelen en is het klaar voor gebruik.

Klapcap® helpt je om je koffiecapsules thuis in 15 seconden bij te vullen. U kunt uw capsules zo vaak hergebruiken als u wilt met uw favoriete koffie, thee of infusies. Capsules compatibel met Nespresso®.

Additional information

Weight 0,265 kg
Dimensions 20 × 13 × 9 cm